Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (2024)

Sterren

Esther Hut

&nbsp · &nbsp

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (1)

© ANP / Jeroen Jumelet

Leroy en Jill

Delen

Jill Goede heeft heuglijk nieuws gedeeld afgelopen weekend. In een filmpje op Instagram maakten zij en haar verloofde Leroy namelijk bekend dat zij ouders worden van hun eerste kindje samen.

Het stel straalt in de aankondiging.

Baby on the way

“Baby on the way”, schrijft Jill bij de aankondiging. In het zoete filmpje is te zien hoe Jill en Leroy romantisch over de heide lopen en dat de dochter van Leroy, die hij uit een eerdere relatie heet, een kus op Jills buik geeft.

De oud Big Brother-winnares is altijd erg open geweest over het traject om zwanger te worden. Op Instagram plaatste ze een aantal maanden geleden een bericht waarin ze liet weten dat zij en Leroy aan een vruchtbaarheidstraject gingen beginnen omdat zwanger worden niet vanzelf lukte.

Verloofd

Leroy en Jill hebben allebei meegedaan aan Big Brother in het verleden. Jill was in 2021 te zien en Leroy deed een jaar later mee. Inmiddels is het stel sinds vorig jaar verloofd en hopen ze in 2025 in het huwelijksbootje te stappen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)

Tags en meer informatie

aankondiging big brother Jill Goede Leroy zwanger
Alle tips

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (2)

De Red Bull Ring kleurt oranje: Zo laat komt Max Verstappen in actie tijdens de GP van Oostenrijk

Na de enerverende Grand Prix van Spanje gaan de coureurs meteen door. Dit weekend staat er in de Formule 1 een sprintrace op de planning en wel op de Red Bull Ring in Oostenrijk.

Lees verder

LIVE EK voetbal: Spanje - Georgië Vanavond20:50 - 21:54 · Sport Als je aan het begin van het EK voetbal had gezegd dat Spanje in de achtste finales tegen Georgië zou spelen, had je waarschijnlijk je geld ingezet op Spanje. Maar na de stunt tegen Portugal zijn de Spanjaarden zeker gewaarschuwd voor de Georgiërs.
Tip Wild Scandinavia Vanavond20:25 - 21:15 · Informatief De laatste aflevering van Wild Scandinaviatoont de invloed van de Scandinavische poolnachten en de middernachtzon. De winters zijn duister. Muskusossen, ijsberen en poolvossen trotseren de kou. In het voorjaar zorgt de zon voor nieuw leven.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 10:32 Telekids reünie op het podium bij de Foute Party 10:16 RTL Boulevard komt dinsdag met extra uitzending later op de avond 10:00 Erik Scherder onderzoekt het nut van optimisme in nieuwe tv-serie: 'Door een vrolijker bril naar het leven kijken' 10:00 Dione de Graaff, Andries Lamain en Roxane Knetemann blikken vooruit op de Tour de France 2024 09:21 Dit is de medische reden waardoor Adriaan van Dis Zomergasten mist
De tv van gisteren Meer tv 30 jun De TV van gisteren: kijkers zien het donderen en bliksem*n op het EK en in VI Oranje
De nieuwste reviews Meer reviews
LIVE EK voetbal: Engeland - Slowakije Vanmiddag17:50 - 18:50 · Sport Engeland heeft het niet makkelijk gehad tijdens de poulefase. Hoewel ze geen een wedstrijd verloren kregen ze toch veel kritiek te verduren. Vooral uit eigen land. Lukt het ze in de achtste finales van het EK voetbal Slowakije te verslaan en alle Britten weer trots te maken?
Tip First Daughter Vanmiddag17:53 - 20:01 · Film De dochter van de president gaat studeren aan een universiteit in een andere stad. Daar wordt ze verliefd op een van de studenten. Helaas blijkt hij een verborgen agenda te hebben.
START Wereldse hotels Vanavond19:00 - 20:00 · Amusem*nt In de eerste aflevering van dit Wereldse Hotels-seizoen bezoeken Monica Galetti en Rob Rinder het hotel Kasbah Tamadot in Marokko. De Britse multimiljardair Sir Richard Branson verbouwde dit voormalige fort tot een oogstrelend luxehotel.
Tip vtwonen weer verliefd op je huis Vanavond19:29 - 20:27 · Informatief "Hier gaan we nóóit wonen!" riepen Joëlle en Daniël. Toch vielen ze voor een hoekhuis in Nieuw-Vennep met een ongebruikelijke indeling. De inrichting werd een schikking in groen en roze. Kees Tol helpt hen er vanaf in Vtwonen Weer Verliefd op Je Huis.
Tip The Wolf of Wall Street Vanavond20:00 - 23:25 · Film Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) weet tijdens de jaren 80 in dit waargebeurde verhaal op slinkse wijze in korte tijd miljoenen dollars binnen te slepen.
Tip War Horse Vanavond20:00 - 22:55 · Film De Engelse boer Ted heeft een probleem: hij moet landeigenaar Lyons betalen, maar hij heeft geen geld. Daarom kan hij niet anders dan zijn paard Joey verkopen.
Tip The Foreigner Vanavond20:01 - 22:13 · Film Als zijn dochter omkomt bij een bomaanslag, gaat een restauranthouder op zoek naar de daders.
Tip I Love You, Man Vanavond20:30 - 22:36 · Film Peter gaat trouwen. Dat is mooi natuurlijk, alleen moet hij nog wel een getuigevoor zijn huwelijk vinden.Vrienden heeft Peter nauwelijks,dus moet hij in I Love You, Man op zoek naar de man van zijn dromen.

Toon meer tips

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger (2024)

FAQs

Oud Big Brother-winnaar Jill Goede is zwanger? ›

Jill Goede, de winnares van Big Brother 2021, deelde onlangs dat ze haar eerste kindje verwacht. De Big Brother en Echte Meisjes in de Jungle-ster organiseerde gisterenmiddag samen met haar partner Leroy de Rouw een spectaculaire gender reveal party om het geslacht van hun kleintje te onthullen.

Is Jill goede zwanger? ›

Ruim een maand geleden kwamen Jill en Leroy, die je beiden kan kennen van Big Brother, met heugelijk nieuws: ze zijn in verwachting van een kindje samen!

Met wie is Jill van Big Brother samen? ›

Jill deed in 2021 intrede in het huis, en won zelfs dat seizoen, en Leroy ging een jaar later de strijd aan. Die overeenkomst bleek toch een mooi begin te zijn van hun relatie. Ze zijn al een poos samen, Leroy ging vorige zomer op één knie, en als kers op de taart verwacht het stel nu een kindje samen.

Hoeveel heeft Jill gewonnen met Big Brother? ›

Niet veel deelnemers kunnen zeggen dat ze Big Brother winnen. Jill Goede had dit geluk wel in 2021 en ze kreeg 70.000 euro uit de prijzenpot.

Heeft Jill een kind? ›

Jill (42) heeft ontzettend te doen met haar vriend Mark (40). Na zijn scheiding ziet hij zijn dochters Anouk (13) en Merel (11) niet meer.

Is Hanne terug zwanger? ›

Marthe spreekt klare taal na geruchten dat zij het volgende zwangere K3'tje is. ShowbitsNu Hanne Verbruggen terug is uit zwangerschapsverlof, is K3 opnieuw compleet. Van rustig opstarten is absoluut geen sprake, want de dames trapten bijvoorbeeld afgelopen weekend al hun nieuwe 'Vleugels'-tour af in Gent.

Hebben Jill en Thomas nog contact? ›

Zouden Jill en Thomas, de twee die in het vorige seizoen van Big brother verliefd op elkaar leken en daarna nog geregeld op elkaars sociale media opdoken, nu een koppel zijn of niet? Neen, zo blijkt uit een interview met Showbizz24. “Het contact is verwaterd.”

Hoe oud is Jill Big Brother? ›

De 25-jarige Jill Goede is al halverwege haar zwangerschap. Met een bericht op Instagram deelt de 'Big Brother'-winnares een update over hoe het met haar gaat en laat ze haar babybuik zien.

Waar woont Jill de goede? ›

Het is een moedige beslissing van Jill. Zij woont immers in de buurt van Amsterdam, maar verhuist nu naar Den Bosch in het zuiden.

Is het geld van Big Brother belastingvrij? ›

73.388 euro, zo veel heeft zijn overwinning van Big brother hem opgebracht. Voordat Vadertje Staat kwam aankloppen. “In België is prijzengeld belastingvrij, maar in Nederland gaat er 37 procent naar de belastingen”, verklaart Bart zelf.

Hoeveel verdient winnaar Big Brother? ›

Bart mocht zich niet alleen tot eerste Belgische winnaar kronen, hij ging ook met de hoogste prijzenpot naar huis. Zo ging Jill in 2021 met 70.405,50 euro aan de haal, en moest Salar het stellen met 69.815 euro.

Hoeveel belasting Big Brother? ›

Maar het kan ook anders lopen. U doet weer mee met een Nederlands kansspel. Deze keer zet u € 400 in en wint u € 500. De kansspelbelasting is dan 30,5% x € 500 = € 152 (afgerond naar beneden).

Is Shelly sterk zwanger? ›

Presentatrice Shelly Sterk is weer in verwachting van een jongen. Dit maakte de presentatrice vanavond bekend. 'Ik had al een voorgevoel én een voorkeur.

Welke thee beste zwanger? ›

Witte thee bevat bijvoorbeeld de minste theïne en is daarom een betere keuze. Theesoorten die geen theïne bevatten zijn rooibosthee en kruidenthee. Deze dranken kun je daarom onbeperkt drinken tijdens de 9 maanden dat je je baby draagt. Hieronder vallen ook muntthee en gemberthee.

Hoe lig je het beste als je zwanger bent? ›

De beste positie om te slapen als je zwanger bent, is op je zij. En het liefste op je linkerzij, met gebogen benen en eventueel een kussen tussen je benen. Wanneer je op je zij slaapt, zorgt dat ervoor dat de bloedtoevoer naar de placenta toeneemt, waardoor de voedingsstoffen en zuurstof de baby beter kunnen bereiken.

Is Lyn zwanger? ›

Gio Latooy Lynn Hermanussen zwanger

Gio Latooy en Lynn Hermanussen hebben gisteren via Instagram bekend gemaakt dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. “Woorden kunnen niet omschrijven hoe blij wij zijn”, schrijft het koppel bij de foto.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 6435

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.